Hírek

Magyar delegáció látogatott a MAHA 2018 szakkiállításra

A Nemzeti Agrárkutatási és Innovációs Központ (NAIK) delegációja Dr. Gyuricza Csaba főigazgató úr vezetésével 2018. november 22-26 között négy napos munkalátogatásra érkezett Malajziába, melynek keretében megtekintették a MAHA 2018 mezőgazdasági, kertészeti és agroturisztikai szakkiállítást, valamint számos kétoldalú megbeszélésen vettek részt.
Tovább

Az Antall József Tudásközpont delegációjának malajziai látogatása

Az Antall József Tudásközpont delegációja Antall Péter igazgató vezetésével kétnapos munkalátogatáson vett részt Malajziában. A látogatás fókuszpontjában a Tudásközpont délkelet-ázsiai kapcsolatainak szélesítése állt.
Tovább

V4 turisztikai road show

Szeptember 27-én került sor a visegrádi országok (V4) délkelet-ázsiai turisztikai roadshow-jának malajziai állomására. Magyarországot Máté Kristóf, a Magyar Turisztikai Ügynökség nemzetközi piacfejlesztésért felelős igazgatója képviselte a rendezvényen.
Tovább

Malajziában ad koncertet Péter Bence zongorista

Négyévesen vették fel a zeneiskolába, hétévesen már komponált. Péter Bence virtuóz zongoraművész, az internet sztárja október 5-ön lép fel először Malajziában. A hajdúböszörményi fiú új lemeze ősszel jelenik meg, álma pedig egy Grammy-díj.
Tovább

IFLA világtalálkozó - Magyar részvétel

Augusztus 24. és 30. között került megrendezésre Malajziában az IFLA világtalálkozó (International Federation of Library Associations and Institutions - Könyvtári Egyesületek és Szervezetek Nemzetközi Szövetsége). Az egyhetes szakmai konferencián 120 ország közel 3500 képviselője vett részt.
Tovább