•  

  Üdvözöljük

  Magyarország Kuala Lumpur-i Nagykövetségének

  hivatalos honlapján!

 •  

  Üdvözöljük

  Magyarország Kuala Lumpur-i Nagykövetségének

  hivatalos honlapján!

   

Tisztelt Látogató!

Köszöntöm Magyarország Kuala Lumpur-i Nagykövetségének honlapján.

Magyarország és Malajzia hosszú évtizedek óta szoros, baráti kapcsolatokat ápol egymással. Nagykövetségünk 2015-ben történt újranyitásával célunk, hogy a két ország közötti együttműködést új, magasabb szintre emeljük. Kiváló politikai kapcsolataink szilárd alapot biztosítanak egy szélesebb körű, a kereskedelmi és befektetési, oktatási, tudományos, kulturális, turisztikai és sport kapcsolatokat erősítő partnerség kiépítéséhez.

Célunk, hogy támogassuk új együttműködések kialakulását a két ország polgárai, vállalkozásai között. Magyarország és Malajzia gazdasága kiváló lehetőségeket kínál a szorosabb üzleti kapcsolatok kialakításához, és bízom benne, hogy az elkövetkező években számos sikeres közös projekt megvalósulásának lehetünk majd tanúi. Nagykövetségünk ehhez a maga eszközeivel kész támogatást nyújtani.  

Külképviseletünk minden szükséges segítséget és információt megad a Malajziába látogató magyar állampolgárok számára, legyen szó turisztikai vagy üzleti útról, tanulmányok folytatásáról, munkavállalásról vagy egyéb legális célú beutazásról. Meggyőződésem, hogy az emberek közötti kapcsolatok szélesedése révén erősödik a megértés és a barátság a két ország között.

Amennyiben konzuli segítségre vagy közreműködésre van szüksége, kérem, forduljon munkatársaimhoz bizalommal. Minden igyekezetünkkel azon leszünk, hogy gyors, ügyfélbarát és szakszerű szolgáltatást nyújtsunk Önnek.

Bízom benne, hogy honlapunkat tartalmasnak fogja találni. Amennyiben bármilyen kérdése van Malajziával kapcsolatban, munkatársaimmal örömmel állunk rendelkezésére a külképviselet elérhetőségein.

                                                                                                              Káli Attila
                                                                                                             nagykövet