Hírek

Az Antall József Tudásközpont delegációjának malajziai látogatása

Az Antall József Tudásközpont delegációja Antall Péter igazgató vezetésével kétnapos munkalátogatáson vett részt Malajziában. A látogatás fókuszpontjában a Tudásközpont délkelet-ázsiai kapcsolatainak szélesítése állt.
Tovább

V4 turisztikai road show

Szeptember 27-én került sor a visegrádi országok (V4) délkelet-ázsiai turisztikai roadshow-jának malajziai állomására. Magyarországot Máté Kristóf, a Magyar Turisztikai Ügynökség nemzetközi piacfejlesztésért felelős igazgatója képviselte a rendezvényen.
Tovább

Malajziában ad koncertet Péter Bence zongorista

Négyévesen vették fel a zeneiskolába, hétévesen már komponált. Péter Bence virtuóz zongoraművész, az internet sztárja október 5-ön lép fel először Malajziában. A hajdúböszörményi fiú új lemeze ősszel jelenik meg, álma pedig egy Grammy-díj.
Tovább

IFLA világtalálkozó - Magyar részvétel

Augusztus 24. és 30. között került megrendezésre Malajziában az IFLA világtalálkozó (International Federation of Library Associations and Institutions - Könyvtári Egyesületek és Szervezetek Nemzetközi Szövetsége). Az egyhetes szakmai konferencián 120 ország közel 3500 képviselője vett részt.
Tovább

Szurkoljunk együtt a magyar csapatoknak a mesterszakács világversenyen

2018. július 11-14. között kerül megrendezésre a Worldchefs Kongresszus és Expo 2018., melynek központi témája és címe „Terítéken Ázsia”. A kiállítás és bemutató helyszíne a Kuala Lumpur Convention Centre. A több mint 90 éves múltra visszatekintő, mintegy 100 tagállamot tömörítő és eddig 20 városban megrendezett nagyszabású esemény az étkezési kultúrával kapcsolatos különféle programok egész tárházát vonultatja fel az érdeklődők számára. A mesterszakács világversenyen Magyarországot Adamek Balázs és Murányi Mercédesz séfmesterek, illetve Maczák Anna és Marosi Mónika cukrászmesterek képviselik majd, akik Prágában kvalifikálták magukat, mint Európa legkiválóbbjai.
Tovább